Kúzelník

Som rád, že sa môžeme prostredníctvom týchto webových stránok stretnúť a dúfam, že tu nájdete informácie,   ktoré hľadáte. Teším sa, že sa budem môcť privítať s vami aj na niektorých z mojich vystúpení.

Falošné hry, mikromágia a mobilné kasíno

Vlastné stoly mobilného kasína. Ak si objednáte mobilné kasíno a mikromágiu medzi hosťami, dostanete na kúzelnícke vystúpenie 50 % zľavu. Pri objednaní väčšieho počtu hracích stolov je kúzelnícke vystúpenie zdarma. Nehrá sa o peniaze, ale len pre zábavu. S nami nemôžete prehrať, bavte sa.


Počas zábavného mobilného kasína bude kúzelník Ondřej Sládek predvádzať originálne kúzla pri hracích stoloch mobilného kasína a bude sa tiež prechádzať medzi hosťami a robiť najrôznejšie kúzla priamo pred vašimi zrakmi a vo vašej tesnej blízkosti.




Odporúčame kombináciu dvoch alebo troch hracích stolov (Ruleta, Black Jack a Poker), ktoré vytvoria na akcii tú pravú atmosféru. Pred začiatkom každej hry nášho mobilného kasína dostanú hostia peniaze v určitej hodnote. Každý  hráč si ich pred začiatkom hry vymení za patričný počet žetónov, s ktorými bude počas večera hrať. Odporúčame, aby si pripravil objednávateľ podľa svojho uváženia niekoľko vhodných cien na vyhodnotenie najlepších hráčov.

Profesionálne ruletové koleso veľkosti 80 cm, ktoré sa používa v kasínach. Nejde o malé zelené skladacie stoly a malé čierne plastové ruletky, ktoré nevyzerajú pekne.

Dĺžka mobilného kasína:
4 hodiny alebo podľa dohody.
Falošné hry a mikromágia: 1-2 hodiny alebo podľa dohody.

 

Cena vystúpenié

Chcete si tento program objednať alebo sa dozvedieť cenu za vystúpenie?

Pripravíme cenovú ponuku priamo pre vás a zašleme vám ju na e-mail. Stačí vyplniť vašu e-mailovú adresu, miesto konania a obsah správy. Všetko nám ihneď dorazí na e-mail a odpoveď vrátane cenovej ponuky môžete očakávať obvykle do pár hodín.

* Takto označené položky sú povinné a je ich nutné vyplniť.

 

 

 

Kúzelník Ondřej Sládek

Prezrite si moje kúzelnícke vystúpenie a presvedčte sa o mojich kvalitách.

Zobraziť všetky videá.